Toverbeesten


---- LET OP ----

Als je besteld in de maanden december, januari, februari of maart dan wordt je bestelling pas eind maart verzonden. 


 

De toverbeesten maak ik van restjes katoen die ik overhoudt van andere producten. Ik bewaar (bijna) alle stukjes, knoop ze aan elkaar en maak er nieuwe bollen van zodat ik ook deze restjes kan ophaken. Het leukste vind ik dat ik dus niet weet welke kleuren er in een bol tevoorschijn gaan komen en ik weet dus ook nooit vooraf hoe een toverbeest eruit gaat zien. Een deel van de opbrengsten van de toverbeesten maak ik over naar een goed doel. 

Dus voor jou een win-win-win: 

- een leuk en uniek product voor jou
- je steunt een goed doel zonder dat je er extra voor betaald 
- het grootste deel van het product wordt gemaakt met materialen die anders weggegooid zouden worden

Zoek hieronder dus snel jouw nieuwe tovervriendje uit! 


Omdat er zoveel verschillende goede doelen zijn die ik graag zou willen ondersteunen, wissel ik het regelmatig. Heb jij suggesties? Stuur ze gerust: info@vlinder.biz. Enige eis van mijn kant: het moet een goed doel zijn wat met kinderen te maken heeft. 

 Deze keer gaan de opbrengsten naar: 

Met afleiding en plezier zorgen CliniClowns dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie hun zorgen even vergeten.

We hebben fantastische zorg in Nederland. Geweldige artsen en verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers en verzorgenden en de beste behandelingen. Gelukkig is er ook veel aandacht voor de mens achter de patiënt. Dat is belangrijk voor goed herstel: Je goed voelen zit niet alleen in je lijf, het zit ook tussen je oren. Daarom is er naast goede medische zorg ook aandacht voor het welzijn nodig. Bijvoorbeeld voor het verminderen van stress en angst. Afleiding en plezier kunnen daarin een grote rol spelen; precies waar CliniClowns goed in zijn.

© 2008 - 2024 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel