Verzending & Betaling

Betaalwijze
In de webwinkel van Vlinder.biz kun je betalen op de volgende manieren:
Ideal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Vermeld altijd je ordernummer bij het overboeken.Kijk ook eens op de site van Ideal.

Overboeken
Je kunt ook kiezen voor de optie overboeken. In dit geval moet je binnen 14 dagen het bedrag van je factuur overboeken naar: 
Rekeningnummer 32.52.00.718 t.n.v. Vlinder.biz te Katwijk
IBAN NL80 RABO0325200718
Vermeld hierbij altijd je ordernummer.

Zodra wij je betaling binnen hebben, zullen wij je bestelling versturen. Of, indien u een product heeft gekozen wat speciaal voor u gemaakt moet worden: beginnen we met het productieproces. 

Levering

Je bestelling wordt binnen (uiterlijk) 5 werkdagen, na betaling, verzonden.  Bij handgemaakte producten kan de levertijd langer zijn, dit wordt dan bij de productomschrijving vermeld zodat u vooraf weet wat uw levertijd is. Ook kunt u ons altijd een mail sturen als u de precieze levertijd wilt weten. Wij verzenden via TNT Post. U krijgt een tracking-code. Hiermee kunt op de site van TNT uw pakket volgen.

Controleren

Controleer je pakket altijd binnen 7 werkdagen na ontvangst van je pakket. Bij gebreken kan je ons dit via de mail melden. Ook voor gebreken die na 7 werkdagen zichtbaar worden, kun je contact met ons opnemen via de mail.

Je hebt een zichttermijn van 7 werkdagen. Dit houdt in dat je het recht hebt om binnen deze zichttermijn je bestelling te ruilen of terugzenden. Dit geldt echter niet voor speciaal voor u gemaakte bestellingen. 

Als je een vraag hebt over je product of je bestelling, neem dan contact met ons op via mail. Wij streven ernaar jouw vraag binnen, uiterlijk, 3 werkdagen te beantwoorden. 
 

Retourneren
Als je een of meerdere producten wilt ruilen, dan kan dat binnen 7 werkdagen na ontvangst van je bestellen.

Je volgt dan de volgende stappen:

  • Stuur ons een mail en vermeld daarin de producten die je wilt retourneren, je ordernummer en eentueel de reden van retourneren.

  • Wacht op onze bevestigingsmail.

  • Maak een kopie van je factuur en schrijf hier je rekeningnummer op.

  • Stuur het pakket terug naar Vlinder.biz, inclusief de kopie-factuur. Let erop dat je bij de producten alle onderdelen terugstuurd. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard betaal je geen kosten voor het terugzenden als het artikel defect is.

Zodra wij je pakket terug ontvangen hebben, controleren wij deze op volledigheid. Wij storten uiterlijk binnen  14 dagen het bedrag terug op je rekening. Als het pakket onvoldoende gefrankeerd is, wordt dit bedrag verrekend met het terug te storten bedrag.

© 2008 - 2021 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel