Verzending & Betaling


---- LET OP ----

Als je besteld in de maanden december, januari, februari of maart dan wordt je bestelling pas eind maart verzonden. 

 

Betaalwijze
In de webwinkel van Vlinder.biz kun je betalen op de volgende manieren:
 

Ideal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

 

Overboeken
Je kunt ook kiezen voor de optie overboeken. In dit geval moet je binnen 14 dagen het bedrag van je factuur overboeken naar: 
Rekeningnummer IBAN NL80 RABO0325200718 t.n.v. Vlinder.biz te Katwijk
Vermeld hierbij altijd je ordernummer en je naam.

 

Zodra wij je betaling binnen hebben, zullen wij je bestelling versturen. Als je er een product speciaal voor gemaakt moet worden, start ik zodra de betaling binnen is. 

 

Levering

Als de producten op voorraad zijn, worden ze binnen (uiterlijk) 5 werkdagen, na betaling, naar je toe gestuurd. 

 

Bij producten die speciaal voor jou gemaakt worden, is de levertijd maximaal 3 weken. Indien je iets tijdig nodig hebt, neem dan vooraf even contact met mij op.

 

Uiteraard mag je ook altijd een mail sturen als je wilt weten wanneer ik je pakketje op de post doen.

 

Ik verzend alleen via PostNL. Zodra ik je pakketjes weg hebt gebracht stuur ik je een tracking-code. Zo kun je het pakket op de website van PostNL volgen. 

 

Controleren

Controleer je pakket altijd binnen 7 werkdagen na ontvangst van je pakket. Het kan helaas zo zijn dat het niet wat je ervan verwacht had of dat het product gebreken vertoond. Als dat zo is, neem dan even contact met mij op via de mail. Ook als dit langer dan 7 dagen geleden is. 

 

De 7 dagen zijn een wettelijke 'zichttermijn'. Dit houdt in dat je het recht hebt om binnen deze zichttermijn je bestelling te ruilen of terugzenden. Dit geldt echter niet voor speciaal voor jou gemaakte producten. 

 

Ruilen
Als je een of meerdere producten wilt ruilen, dan kan dat binnen 7 werkdagen na ontvangst van je bestellen.

 

Je volgt dan de volgende stappen:

  • Stuur ons een mail en vermeld daarin de producten die je wilt retourneren, je ordernummer en eentueel de reden van retourneren.

  • Wacht op onze bevestigingsmail, hierin zullen we ook het adres vermelden waar je het naar terug kunt sturen. 

  • Maak een kopie van je factuur en schrijf hier je rekeningnummer op.

  • Stuur het pakket terug naar Vlinder.biz, inclusief de kopie-factuur. Let erop dat je bij de producten alle onderdelen terugstuurd. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Uiteraard betaal je geen kosten voor het terugzenden als het artikel gebreken vertoond. 

 

Zodra wij je pakket terug ontvangen hebben, controleer ik deze op volledigheid. Wij storten uiterlijk binnen 14 dagen het bedrag terug op je rekening. Als het pakket onvoldoende gefrankeerd is, wordt dit bedrag verrekend met het terug te storten bedrag.

LET OP
Als producten speciaal voor jou gemaakt zijn, dan kun je deze niet ruilen. 

 

 

 

 

 


---- LET OP ----

Als je besteld in de maanden december, januari, februari of maart dan wordt je bestelling pas eind maart verzonden. 


 

© 2008 - 2024 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel