Over mij

Ik ben Ilse Wolff, 39 jaar en ik werk als communicatiemedewerker bij een middelbare scholengemeenschap in Katwijk. Een superleuke baan waar ik veel creativiteit in kwijt kan. De websites, social media, brochures, posters, foto's, video's etc etc. Heel creatief maar met name creatief met mijn hoofd.

Ik heb alleen altijd haken en naaien heel leuk gevonden en ik vind niets leukers dan mensen blij maken met wat ik maak. Vrienden en familie weten we me te vinden maar ik zou het leuker vinden als ik nog meer mensen blij kan maken. Niet alleen met wat ik maak maar ook om anderen aan te steken met creatief zijn, want het is toch een beetje besmettelijk ;-) Vandaar dat ik ook deel welke materialen en patronen ik gebruikt heb. Dan kan iedereen die het superleuk vind om het zelf te doen, het ook gewoon lekker zelf maken. 

En daarnaast vind ik het ook wel zo eerlijk om de ontwerpsters van de patronen de eer te geven. Zij hebben het bedacht en ik maak het alleen net even anders door een ander kleurtje, stofje, randje etc etc. 

Mijn uitgangspunt is dat iedereen creatief bezig kan zijn maar dat het met een beetje hulp toch een stuk makkelijker is. Kortom:

Een beetje van Vlinder.biz en een beetje van jezelf...

Ben je nieuwsgierig naar alle ideeën, neem dan regelmatig een kijkje op mijn website.

Vlinder groetjes,
Ilse

© 2008 - 2024 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel