Kies zelf de stof/kleur van uw slinger!

Artikel 1 van 1
€ 2,50 (inclusief 21% btw)

Maak een feestje van de verjaardag van uw zoon of dochter. Of bestel een leuk kraamcadeautje! Nu gratis de naam van de jarige/ baby op de vlaggetjes. U betaald per vlaggetje dus geen extra kosten voor 'lege' vlaggetjes! WIlt u dus 4 vlaggetjes, kies dan 4x dit artikel. 

Opties

Naam toevoegen op 1 zijde
Dit is gratis! U kunt bij stap 2 in de winkelwagen bij `eventuele opmerkingen` uw verzoek voor het opnemen van de naam invullen.

Naam of datum toevoegen op de achterzijde
Het is ook heel erg leuk als de andere zijde van de vlaggetjes ook een tekst heeft. Dit kan de naam zijn maar bijvoorbeeld ook de geboortedatum! Zo kunnen de vlaggen door de kamer opgehangen worden, want ze zijn dubbelzijdig. U betaald slechts € 3.95 extra! Bestel de vlaggetjes en kies bij 1 exemplaar bij de keuzelijst voor de optie `dubbelzijdige vlaggenlijn`. En zet natuurlijk bij de `eventuele opmerkingen` wat er op elke kant moet komen te staan.

Sterren of hartjes tussen de vlaggetjes
U kunt er voor kiezen ook hartjes of sterren tussen de vlaggetjes te laten hangen. Deze worden versierd met lintjes, belletjes en kralen en geven een extra feestelijk effect aan uw slinger. De extra kosten zijn € 6.90 per 2 hartjes of sterretjes. U kunt dit aangeven door in de keuzelijst de opties `hartjes voor stoffen slinger` of `sterren voor stoffen slinger` te kiezen.

Deze vlaggetjes kunt u een stof naar keuze laten maken. Geef de kleuren van uw keuze op en u ontvangen van ons foto`s met de stoffen. Na goedkeuring maken wij de vlaggetjes speciaal voor u! 

© 2008 - 2019 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel