Vlinder.biz in het land

Vlinder.biz in de feestweek 2012 in Rijnsburg

Yeah, hier waren we vandaag! Op de braderie in Rijnsburg. Een kraampje samen, Martine en ik. Martine is druk bezig haar website op te zetten, het wordt allesvanstof.nl. Houd dat zeker in de gaten! Superleuke artikelen in de stijl van Tilda.

braderie1.jpg braderie2.jpg braderie3.jpg
braderie4.jpg braderie5.jpg

Vlinder.biz op de markt op koninginnedag

Op 30 april 2010 was Vlinder.biz op de koninginnedagmarkt in Rijnsburg. Een regenachtige koude dag maar de kleurtjes van de producten van Vlinder.biz gaven de bezoekers toch een vrolijk gevoel.   

 

30042010kondagmarkt1.jpg30042010kondagmarkt5.jpg30042010kondagmarkt2.jpg

mei 2009: Vlinder.biz in Groter Groeien

In het meinummer van het blad Groter Groeien staat de muziekverjaardagstaart van Vlinder.biz. Deze muziekverjaardagstaart is er in een jongens- en meisjesversie en je krijgt de cijfers 0 t/m 9 meegeleverd. Zo kun je de muziekverjaardagstaart elke verjaardag weer gebruiken!
vlinderingg052009.jpg

Vlinder.biz fotolijstje bij RTL Boulevard

TNT heeft een nieuwe serie vlinderpostzegels uitgebracht. Het eerste setje hebben zij, in een fotolijst van ons, uigereikt aan Vlinder, de dochter van Anthonie Kamerling en Isa Hoes. Dit is bij RTL Boulevard geweest maar heeft ook nog in verschillende kranten gestaan!

Bestel nu ook zo`n leuk lijstje via www.vlinder.biz voor je dochter, zusje, nichtje, kleindochter, dochter van je vriendin etc. etc....

Heb jij Vlinder.biz producten ook ergens in het nieuws gezien? Mail ons dan op: inde pers@vlinder.biz

 

 

 

© 2008 - 2019 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel