-14%

Kraampakket muziekuiltje en luiermapje

Artikel 1 van 1
€ 34,90 € 30,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Het pakket wordt speciaal voor u gemaakt van stoffen naar uw keuze.

In het uiltje wordt een muziekdoosje verwerkt dat `its a small world` afspeelt. Het uiltje is ongeveer 25 cm hoog en 14 cm breed. Omdat stof in vele kleuren verkrijgbaar is, kunt u ook zelf kiezen in welke kleuren uw uiltje eruit komt te zien. 

Het luiermapje wordt gemaakt met naam. Als het een naam is met maximaal 7 letters wordt het in grote 'dikkere' letters gedaan (zoals bij foto 2: sara). Is de naam of tekst langer dan borduur ik de naam op een cirkel, ster of hartje en maak deze op het luiermapje (een voorbeeld zie je op foto 1 bij Benjamin) 

Bij de stap 2 in de winkelwagen kunt bij `eventuele opmerkingen` uw verzoeken voor de kleuren invullen. U krijgt ter bevestiging een mail van Vlinder.biz. Indien u dat wenst, sturen wij ook een mail met hierin foto`s met de voorgestelde stofjes. Na uw akkoord gaan wij direct voor u aan de slag.

Voorbeelden van combinaties: 
- Hollands, in rood, wit en blauw
- Echt meisje: roze met bloemetjes
- stoere aqua blauwe streepjes

Kortom: allerlei combinaties zijn mogelijk. Omdat er zoveel verschillende stoffen mogelijk zijn, zetten wij niet alle mogelijkheden op de site maar sturen wij u een mail met de voorgestelde stoffen. Zo kunnen wij het meest ideale pakket voor u maken. Op de foto`s ziet u een aantal pakketjes die al op bestelling gemaakt zijn.

Let op: omdat dit product speciaal voor u gemaakt wordt, is de levertijd wel iets langer. Namelijk: maximaal 3 weken. maar meestal redden we het om het binnen een week te versturen.

© 2008 - 2019 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel