Piepkonijn in kleur en stof naar keuze

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Het konijntje word speciaal voor u gemaakt van stoffen naar uw keuze. In het konijntje wordt een pieper verwerkt ie je in kunt knijpen en dan een piep geeft. Omdat stof in vele kleuren verkrijgbaar is, kunt u ook zelf kiezen in welke kleuren uw konijntje eruit komt te zien.

Bij de stap 2 in de winkelwagen kunt bij `eventuele opmerkingen` uw verzoeken voor de kleuren invullen. U krijgt ter bevestiging een mail van Vlinder.biz met hierin foto`s met de voorgestelde stofjes waarop u akkoord dient te geven. Na uw akkoord krijgt u het konijntje binnen  maximaal 3 weken thuisgestuurd.

Voorbeelden van combinaties: 
- Hollands, in rood, wit en blauw
- Echt meisje: roze met bloemetjes
- stoere aqua blauwe streepjes

Kortom: allerlei combinaties zijn mogelijk. Omdat er zoveel verschillende stoffen mogelijk zijn, zetten wij niet alle mogelijkheden op de site maar sturen wij u een mail met de voorgestelde stoffen. Zo kunnen wij het meest ideale konijntje voor u maken. Op de foto`s ziet u een aantal konijntjes die al op bestelling gemaakt zijn.

Let op: omdat dit product speciaal voor u gemaakt wordt, is de levertijd wel iets langer. Namelijk: maximaal 3 weken. Heeft u het konijntje met spoed nodig? Mailt u ons dan gerust voor de mogelijkheden. 

© 2008 - 2019 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel