Boxkleed enkelzijdig

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 45,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Een boxkleed wordt speciaal voor u gemaakt en bestaat uit een fleece en een katoenen kant. 1 kant wordt helemaal naar uw wens gemaakt. Strepen, blokken, sterren, hartjes, een naam maar ook kantjes, bandjes en lintjes zijn mogelijk. U kunt zelf kiezen welke kant uit meerdere stoffen wilt. De achterkant wordt dan van fleece (uni) of katoen (met een printje) gemaakt. Wij leveren de boxkleden standaard met 200 grams fyberfill als vulling. Maar we kunnen hem ook extra dik maken. Dan betaald u €6.00 extra. 

De prijs is gebaseerd op een boxkleed van maximaal 80x120 cm. Geef ons de maat door van uw box (binnenmat, dus de maat van de plaat waar het boxkleed op komt te liggen) dan maken wij het boxkleed standaard iets groter. Dit doen wij omdat het boxkleed dan mooi blijft liggen in de box en niet zo erg gaat glijden. 

Heeft u speciale wensen? Of heeft u een boxkleed nodig die groter is? Mail ons dan uw wensen en wij zullen u een vrijblijvende offerte sturen. 

Bestelproces
1. U besteld het boxkleed en geeft bij `eventuele opmerkingen` aan wat uw wensen zijn. Denk hierbij aan stoffen, printjes, figuren, bandjes en lintjes.  
2. U ontvangt een mail met foto's van de voorgestelde stoffen, en een omschrijving van het boxkleed
3. Zodra u akkoord heeft gegeven, krijgt u uw bestelling binnen 3 weken in uw brievenbus.

Let op: omdat dit product speciaal voor u gemaakt wordt, is de levertijd wel iets langer. Namelijk: maximaal 3 weken. Wij proberen echter altijd zo snel mogelijk te leveren.  

© 2008 - 2019 Vlinder.biz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel